Különös kapcsolat: Détár Enikő úgy érzi, rokonlelkek Gabriela Spaniccal

Forrás: Détár Enikő/Instagram -
Détár Enikő Dancing with the Stars Gabriela Spanic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikőt meghatotta Gabriela Spanic produkciója, hiszen teljesen át tudja érezni a  venezuelai szupersztár jelenlegi belső harcát. 

„Azért zokogtam, mert én is megéltem azt, amit Gaby, újraéltem a régi fájdalmat" – mesélte a Best magazinnak a színésznő, aki hasonlóképpen élte meg édesanyja halálát; miközben a gyász legszívfacsaróbb pillanatait élte meg, játszania kellett.

„Az utolsó napon két fellépésem is volt. Az egyik egy irodalmi est, ahol a Kései siratót szavaltam, utána pedig talpig flitterben énekeltem a Dívákkal. A közönség nem láthatta a fájdalmamat. Még megadatott, hogy este elköszönhessünk egymástól" - emlékezett vissza Enikő, aki úgy véli, sorsuk és életük sok pillanata és fordulata megegyezik a venezuelai színésznővel, ennek okán pedig tökéletesen átérzik a másik érzéseit.

Détár Enikő Forrás: Détár Enikő/Instagram

A többi táncospárral nem sokat találkozunk. De Gabyval sokszor vannak lopott pillanataink. Bár nem értjük egymás nyelvét, és nincs sok lehetőségünk beszélgetni, ahogy egymásra nézünk, abból is érződik, hogy hasonlóan gondolkodunk és érzünk"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.