Megszólaltak a szülők, akik a koronavírus miatt vesztették el 13 éves gyermeküket

halál járvány koronavírus-járvány gyermek koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amint a koronavírus tüneteit észlelték a 13 éves kisfiún, a tanárok hazaküldték az iskolából. Állapota annyira súlyos volt, hogy a kórházban sem tudták megmenteni az életét.

A 13 éves Peyton Baumgarth október 22-én ment utoljára iskolába. Mikor a tanárok a koronavírus tüneteit észlelték rajta, hazaküldték, pár nappal később azonban olyan rossz állapotba került, hogy a kórházban belehalt a betegségbe.

A kisfiú szervezete egy hét után feladta a harcot a koronavírussal szemben, ezzel ő lett a COVID-19 első kiskorú áldozata Missouriban. Családja folyton mosolygós, csodálatos kisfiúként jellemezte Peytont.

-idézi a DailyStara GoFundMeoldalán megosztott adománygyűjtés leírását.

A kisfiú iskolája egy közleményt is megosztott a tragédiával kapcsolatban, amelyben együttérzésüket fejezik ki, és felhívják az emberek figyelmét a maszk viselésének fontosságára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.