Frei Tamás titokzatos párjáról mesélt: ezért szeretett bele Krisztinába

Fotó: Polyák Attila/Origo -
párkapcsolat szerelem Frei Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán beszél a magánéletéről Frei Tamás, anno bevallotta, nem könnyű számára megtalálni a megfelelő társait, hiszen még mindig sokat utazik, négy helyen él. Ám úgy tűnik, sikerült egy olyan nővel találkoznia, aki éppen annyira nyitott a világra, mint ő.

Amerikában vészelte át a koronavírus-járvány első hullámát Frei Tamás és kedvese, mert azt hitték, ott sokkal összeszedettebben kezelik majd a helyzetet, de tévedtek. Így május elején nagy nehezen sikerült hazautazniuk Magyarországra, azóta itt vannak.

Noha már közel sem utazik annyit, mint régen, Frei Tamás így is négy helyen él: Budapesten, Firenzében, Nizza mellett és Miamiban. Szerencsére most talált egy olyan társat, aki partner ebben, és össze tudják egyeztetni életmódjukat.

Frei Tamás és párja már két és fél éve vannak együtt. Fotó: Polyák Attila/Origo

„Krisztinának hívják a páromat, már két és fél éve vagyunk együtt. A párkapcsolatnak van ugyan szervezési nehézsége, úgy kell intézni a munkánkat, hogy tudjunk mozdulni. A közös életünkben sok fogaskeréknek kell kapcsolódnia, de egyre rutinosabban oldjuk meg"

– mesélte a Blikknek.
Frei Tamás azt is elárulta, mi fogta meg a titokzatos nőben:
„Jobban beszél nálam franciául. Kislányként Algériában élt, francia iskolába járt, és ami a legfontosabb: neki is nyitott a világ."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.