Szabó Ádám kendőzetlen vallomása: ez a véleménye Tóth Andiról

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv -
Szabó Ádám Sztárban sztár Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi álompár voltak. Tóth Andi és Szabó Ádám között szenvedélyes szerelem  dúlt, ám a Sztárban Sztár kezdete előtt szakítottak egymással. 

Sokakban felmerült a kérdés, mégis miképp lehet elviselni azt, hogy minden héten látjuk exünket, pláne, ha viharos szakításon mentek keresztül?! A produkció sajtótájékoztatóján mindenkit biztosítottak arról, hogy nincs harag közöttük és a szétválásuk nem megy a műsor rovására, ám az első adásokban szinte tapintható volt kettőjük között a feszültség.

Most azonban mindketten döntősök, könnyen lehet, hogy egymás mellett fognak állni, így Ádám szeretne teljesen békét kötni az énekesnővel.

„Valóban volt feszültség kettőnk között, de ettől függetlenül úgy érzem, hogy igyekeztünk felnőttként kezelni a helyzetet. Bevallom, most, hogy már a finisben vagyunk, én nem figyelem a külvilágot, csak önmagamra és a produkcióimra koncentrálok. A történtek ellenére örülnék, ha Andi állna mellettem a döntőben. Jelenleg még Vastag Csabával együtt, hárman vagyunk versenyben, de a legvégén csak két énekes küzdhet meg az első helyért. Andi nagyon megérdemelné, hogy egyike legyen, mert hihetetlenül tehetséges és joggal állna ott" – mesélte őszintén a Ripostnak.

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv

„Nyilván most nagyobb a nyomás, hiszen a győzelem a tét, ezért csak pillanatokra ugrik be, hogy ez az utolsó fellépésem a Sztárban Sztárban. Természetesen fantáziáltam arról, hogy meg is nyerhetem, de ha a társaim közül győz valaki, én akkor is boldog leszek. Sajnálom, hogy befejeződik a verseny, kifejezetten szomorú vagyok miatta"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.