Brutális támadások áldozata Johnny Depp exe, Amber Heard

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Frazer Harrison -
rajongók ex Amber Heard támadás pert veszített Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy a színész, Johnny Depp elveszítette a pert, rajongói még mindig kiállnak mellette és kegyetlen módon sértegetik az exnejét, Amber Heardot. 

Nemrég ítételetet hirdetett a bíróság a filmsztár a The Sun elleni rágalmazási perében, miszerint Depp elbukta a neve tisztázásáért folyó pert. Ezzel itt nem lett vége a történetnek, a legfrissebb információk szerint a színészt kirakták a Legendás állatok és megfigyelésük című filmből.

Durván támadják Johnny Depp exnejét, Amber Heardot Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

A történtek ellenére a rajongók még mindig kiállnak a világsztár mellett, akinek a volt feleségét nagyon csúnyán támadják a közösségi felületeken - írja a Blikk.

"Most, hogy vége az amerikai elnökválasztásnak, beszélhetnénk esetleg arról is, hogy Amber Heard velejéig gonosz, és hogy Johnny Depp mennyire megszenvedte ezt?"

"Remélem, Amber Heardet elüti egy kib*szott busz és meghal."

"Ha az anyád látná, mit művelsz, örülne annak, hogy halott"

- olvasható néhány komment a Twitteren.

Állítólag Amber egyre nehezebben viseli a támadásokat.

"Mindez túlságosan undorító, egy olyan irányt vett az egész, ami ép ésszel felfoghatatlan" - nyilatkozta egy informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.