Megható! Íme, a Disney idei karácsonyi reklámja - Videó

karácsony film animáció videó mese micky egér reklám Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még a karácsony egy kicsit odébb van, mégis elkezdhetjük már a hangolódást az ünnepekre a Disney legújabb karácsonyi reklámjával, ami idén igazán szívhez szólóra sikeredett. 

A megható karácsonyi kisfilmben nagymama és unoka történetét láthatjuk, akiket egy Mickey egér plüssfigura hoz újra közel egymáshoz - írja a Mirror.

A nagymama, aki egykor kislányként kapta édesapjától az ikonikis plüssfigurát, odaadja unokájának a Mickey egeret, akivel együtt közösen készítik el minden évben a karácsonyi dekorációt.

Azonban az unoka felnő és már egyre kevésbé érdeklik az ünnepek és az egykor fontosnak tartott hagyományok.

Mikor meglátja a leszakadt fülű Mickey egeret előtörnek az emlékek benne és visszagondol arra, hogy a nagymamája mennyire szerette ezt a kis plüssállatot. Nemcsak a lakását öltözteti ünnepi hangulatba, de még a Mickey egér fülét is visszavarrja.

A reklámban látható plüssfigura hamarosan elérhető lesz a Disney webshopjában, az abból származó bevétel pedig a Make-a-Wish amerikai jótékonysági szervezethez kerül, akik beteg gyerekeken segítenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.