Megható sorokat posztolt a tegnapi duett után Tóth Gabi - Fotók

Tóth Gabi Szabó Ádám fotók Sztárban sztár duett Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elképesztő hangú énekesnő és édesanya, Tóth Gabi tegnap este Szabó Ádám duettpartnere volt a Sztárban sztár döntőjében. A produkcióval kapcsolatban osztotta meg gondolatait a közösségi oldalán Gabi.

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Szabó Ádám nyerte meg a Sztárban sztár 7. évadát. Mielőtt kiderült, hogy ki lesz a nyertes, Szabó Ádám Pápai Joci bőrébe bújva lépett színpadra Tóth Gabival, amely nemcsak a közönség, hanem az énekesnő számára is óriási élmény volt. Instagram oldalán mesélt a tegnapi produkcióról.

"Nem muszáj abban hinned, amiben mi hiszünk, de azt biztosra mondhatom, hogy valami Isteni dolog történt velünk tegnap a tv stúdióban, amit nehezen tudok kézzel fogható dolgokkal megmagyarázni. Pár képre, foszlányokra emlékszem csak a duett produkciónkból. Testünk-lelkünk hirtelen megemelkedett és mintha csak közvetítőeszközként működtünk volna, valamiféle csatornaként a fenti és a földi világ között. Mostanában, minden nehézség ellenére békét és megnyugvást érzek, ezt pedig a tegnapi nap megkoronázta.

Öröm, hogy Ádám nyerhette meg a Sztárban sztárt. Ő igazán széplelkű, alázatos fiú, akitől csak tanulni lehet. Szeretem, ha valaki nem fél kimutatni az érzéseit, képes felülkerekedni a sérelmein és ekkora elánnal játssza azt, akit megtestesít a műsorban és mindezt szerényen, tisztelettel teszi. Köszönöm, hogy méltó csatornái lehetünk a szív, a zene és azon energiák közvetítésének, melyekre most igazán szükség van.."

- olvasható az énekesnő bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.