Dér Heni: "Aki a tévé előtt ül, és csipszet zabál, az ne siránkozzon, hogy dagadt!" - Fotó

önelfogadás követők támadás szeretet énekesnő Dér Heni kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét támadják az aranytorkú énekesnőt és leendő édesanyát, Dér Henit a követői. Most legújabb posztja miatt akadtak ki a rajongók, amelyben önelfogadásra biztatja az embereket. 

Az újdonsült kismama, Dér Heni nem is lehetne boldogabb, mióta megtudta, hogy kisfiút hord a szíve alatt, de öröme nem lehet felhőtlen, ugyanis nemrég ismét letámadták a rajongói.

A negatív és rosszindulatú hangulatot Heni legutóbbi Instagram-posztja idézte elő, amelyben azt hirdeti, hogy fogadjuk el és szeressük magunkat úgy, ahogy vagyunk. A követők nem értették, hogy képviselheti ezt az énekesnő, mikor az év elején, januárban még Schobert Norbi mellett állt ki, amikor a fitnessguru kijelentette, hogy a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők nem képesek lefogyni a szülés után.

"Nem az számít hogy hogy nézel ki...
Engem olyan emberek, akik a külsővel próbálják megbántani a másikat, hidegen hagynak, mert érzelmileg kevésbé intelligens módját választják a megbántásnak.. Mindig azon dolgoztam, hogy a meglévő adottságainkból merítve dolgozzunk magunkon kívül-belül és hozzuk ki a maximumunkat.. Hiába vagy szép, ha magadat nem látod annak és nincs benned önbizalom... Szóval mindenki próbálja elfogadni magát, akkor másokat és a világot is szebbnek fogjuk látni.." - olvasható az énekesnő bejegyzésében.

A bejegyzés alá érkezett néhány támadó hangvételű komment:

„Elég hülyén hangzik pont tőled, nemrég te voltál, aki nagy egyetértéssel kiálltál Schobert Norbi mellett. Emlékszel, szülés után az a nő nem tiszteli a férjét, aki nem fogy le, remélem, te kockahassal jössz ki szülés után a kórházból."

„És amikor Schobert Norbit védted? Akkor nem így gondoltad..."

A Bors megkereste az üggyel kapcsolatban az énekesnőt, aki szerint mindkét kijelentés részéről helytálló.

"Én nem a várandósakhoz, vagy az egy napja megszült anyukákhoz szóltam akkor, hanem azokhoz a kövér emberekhez, akik nem tesznek magukért, és ezt tartom is. Aki a tévé előtt ül, és csipszet zabál, az ne siránkozzon, hogy dagadt! Igenis azt gondolom – ahogy ezt most is leírtam a posztomban – hogy a maximumot attól még hozzuk ki magunkból"

- mondta Heni, majd hozzátette, hogy a rosszakarói tegyék egymás mellé a két bejegyzését, és értelmezzék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.