Britney Spears szabadulna az apjától - Bíróság elé vitte az ügyet

Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson -
gyámság Britney Spears édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears minden igyekezete ellenére nem tudja lerázni az apját, aki már több mint 10 éve az énekesnő hivatalos gyámja. 

Britney Spears és kedvese, Sam Asghari 5 éve alkotnak egy párt és nagy álmuk, hogy közös babájuk legyen, ám ez nem olyan egyszerű az ő esetükben. Ahhoz, hogy Britney gyermeket vállaljon, vagy akár újra férjhez menjen, édesapja, Jamie Spears engedélye szükséges, mivel a mai napig ő a gyámja.

Az énekesnő minden erejével azon dolgozik, hogy megszabaduljon édesapja "hatalmától", ám hiába vitte ismét bíróság elé az ügyet, nem járt sikerrel. A szőke sztár azt mondta, egyenesen fél az apjától, és leszögezte: nem hajlandó addig színpadra lépni, amíg ő a gyámja.

Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson

Jamie Spears ügyvédje azonban azt mondja, hogy a férfi mindig a lánya érdekeit szem előtt tartva járt el, ez meg is látszik az énekesnő bankszámláján, hiszen az apja kézben tartja az ügyeit.

Britney még 2008-ban kapott hivatalos gyámot az apja személyében, ugyanis súlyos mentális problémákat észleltek nála. Ebből kifolyólag most sem sikerült elérnie, hogy egyedül dönthessen az életét érintő fontos kérdésekről, ám azt a bíróság engedélyezte, hogy az apja mellett egy Bessemer Trust nevű céget is gyámnak jelöljön - írja a BBC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.