ByeAlex: "Elkeserítő, hogy az emberek mennyire gyűlölik egymást"

gyűlölködés ByeAlex közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex időről időre "papírra" veti gondolatait, és megosztja a követőivel a közösségi oldalán. Ezúttal is így tett, ráadásul egy igen komoly témában. 

Alexről nem csak akkor hallani, amikor kék foggal hódít, vagy amikor Vasvári Viviennel bulizik, ő ugyanis szeret őszintén kommunikálni a követőivel. Most egy olyan posztot tett közzé, melyben a nyilvános gyűlölködéssel kapcsolatos tapasztalait, gondolatait fejtette ki. Sok rajongó egyetért vele.

"Elkeserítő, hogy az emberek mennyire gyűlölik egymást, és hogy ennek kifejezésére a Facebook a legkedvesebb eszközük. Egyre nagyobb feszültséget és mocskot látok mindenhol. Nem akarom ezt se beengedni, de még csak átengedni se magamon... Nehéz most józannak és mentálisan egészségesnek maradni... Pedig jön még napfény, jön még a tánc, és jön még millió csók is; mosoly, ölelés, tavasz, folytatás... én ott leszek" - írja az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.