Édesanyja kotyogta ki a nagy titkot: babát vár a népszerű színésznő

Emma Roberts kisbaba terhes pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nyáron kaptak szárnyra a pletykák, hogy Julia Roberts unokahúga, Emma Roberts színésznő kisbabát vár. Most kiderült, az édesanyja buktatta le.

Emma Roberts augusztusban erősítette meg, hogy valóban anyai örömök elé néz. Terhességének a híre azonban hamarabb eljutott a sajtóhoz, mint ő azt szerette volna. Júniusban kezdtek terjedni a hírek a terhességéről, amihez többen gratuláltak az édesanyjának az Instagramon. Kelly Cunningham pedig gyanútlanul megköszönte a kedves szavakat, megerősítve ezzel, hogy valóban bővül a családjuk - mesélte Emma Roberts Jimmy Kimmel műsorában.

Később kiderült, hogy tulajdonképpen egy félreértésről van szó. Amikor Emma édesanyja júniusban a bulvárlapok hasábján arról olvasott, hogy lánya áldott állapotban van, azt hitte, hogy Emma már megtette a nagy bejelentést, ezért válaszolt a gratulációkra. Emma először mérgében letiltotta édesanyját, de viszonylag hamar megenyhült.

Emma Roberts és párja, Garrett Hedlund kisfiút várnak. A baba nevét az apuka választotta ki, de a színésznő azt nem árulta el a műsorban, hogy hogy fogják hívni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.