Klapka Dennis Klapka György szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka Dennist utolérte a szerelem, kedvesével már együtt is élnek.

Nehéz időkön van túl Klapka Dennis, aki noha még csak 33 éves, de már mindkét szülőjét elvesztette. Édesanyja, Mary Zsuzsi 9 évvel ezelőtt hunyt el, és a fiú máig azt gondolja, hogy édesanyja nem kapott elég szeretetet a családjától, ezért lett öngyilkos.

Dennis édesapja, Klapka György 2017 év elején hunyt el, a halálát követően vádaskodások és követelések kerültek napvilágra. Fia egyre távolabb került a boldogságtól, és úgy tűnt, ez nem is fog változni egy darabig, ám nemrég megismerte Mihaleczki Máriát, aki mellett végre rátalált a szerelem.

Mint kiderült, már évekkel ezelőtt megismerték egymást, ám akkoriban egyiküknek sem volt alkalmas belevágni egy komoly kapcsolatba. Dennis életét a fent említett okok nehezítették, és a 34 éves nőnek sem volt könnyebb dolga:

"Nem sokkal korábban veszítettem el a kilencéves kislányomat, akit félrekezeltek. Képtelen voltam felállni a rettenetes tragédia után" - mondta Mária, aki ezt követően álmodni sem mert arról, hogy valaha egyszer boldog lesz. Dennis mellett azonban minden álma teljesült, a férfi pedig arra is készen áll, hogy feleségül vegye választottját. Mária azonban csak akkor hajlandó igent mondani, ha házassági szerződést írnak:

"Számomra nem fontos a hivatalos papír, csak az, ha reggel kócosan is ébredek mellette, akkor is azt érezzem, hogy szeret. Ha megesküszünk egyszer, ragaszkodom a házassági szerződéshez. Megmondtam Dennisnek: nem szeretném, hogy bárki azt gondolja, a pénzéért vagyok vele" - mondta a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.