Még sokáig nem láthatja újszülött unokáját Kökény Attila

Forrás: TV2 -
Kökény Attila unoka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este, a Sztárban sztár döntője alatt kapta a hírt Kökény Attila, hogy második unokája bármelyik pillanatban megszülethet. A kicsi hétfőn meg is érkezett, a büszke nagypapa a közösség oldalán mutatta meg a baba fotóját rajongóinak. Személyesen azonban még sokáig nem találkozhatnak.

"Nemrég volt egy hosszabb beszélgetésem a fiammal és a menyemmel. Arra jutottunk, hogy egyelőre nem megyünk majd látogatóba. Most a baba épsége a legfontosabb. Nem akarunk semmit bevonzani neki, megfertőzni valamivel, míg nincsenek oltásai. Két hónapig egyébként sincs immunitása a picinek, így nagyon vigyázni kell rá. Bízom benne, hogy hamarosan vége lesz ennek a borzasztó koronavírus-helyzetnek, mert nagyon szeretnék többet találkozni" - mondta Kökény Attila a Ripostnak.

Kökény Attila még sokáig nem láthatja az unokáját Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.