Egy 2007-es tanulmány szerint a házasság pozitív hatással van az emberek mentális egészségére. Szakértők állítják, hogy a házasságkötés megakadályozhatja a depresszió kialakulását. Érdemes tehát keresnünk a lelki társunkat, és ha megtaláltuk, tenni azért, hogy a kapcsolatunk valóban jól működjön. Tanuljunk a most következő sztárok példájából.

 

Ed Sheeran

Cherry Seaborn és Ed Sheeran 11 éves korukban találkoztak először, egy iskolába jártak. Ed azonnal beleszeretett, de a dolgok kettejük között nem alakultak a legjobban. Cherry az iskola elvégzése után az Egyesült Államokba ment, Ed pedig Angliában maradt.

2015-ben találkoztak újra egy közös barátjuk születésnapi buliján. Ed, amint meglátta, rájött, még mindig szereti Cherry-t. A zenész most nem engedte el a nőt, aki szintén nem volt közömbös iránta. Jól látszik ez abból is, hogy egy évvel később összeházasodtak, majd megszületett lányuk, Lyra.

Ed Sheeran és Cherry SeabornForrás: Getty Images/Stephen Pond

Reese Witherspoon

Mielőtt találkozott Jim Toth-tal, Reese Witherspoon kétszer is volt házas. Második válása után egy ideig egyedül volt, és véletlenül, bár igen romantikusan találkozott Jimmel: egy bárban elkezdte zaklatni a gyönyörű színésznőt egy fiatal férfi, Jim pedig megvédte.

2010-ben kezdtek el randevúzni, és egy évvel később össze is házasodtak. Reese Witherspoon szerint Jim visszaadta a szerelembe vetett hitét, mivel még soha senki sem szerette így és ennyire.

Witherspoon és Jim TothForrás: Instagram/reesewitherspoon
"""Forrás: Getty Images"
Sztárházasságok - A nagy korkülönbség nem akadályozta meg a hosszan tartó boldogságot


A nagy korkülönbség nem jelent akadályt, ha a szerelem szele megérinti az embert. Sokan a párok környezetében az ilyen kapcsolatoknak nem adnak sok időt, de a most következő hírességek erre erősen rácáfolnak. Olvasd tovább!

George Clooney

George Clooney első és második házassága között épp 21 év telt el. Válása után a színész semmiféle hajlandóságot nem mutatott, hogy a jövőben bármikor újra fogadalmat tenne, annak ellenére, hogy sok barátnőt elfogyasztott.

George Clooney végül 53 éves korában találta meg a társát. 2014-ben vette feleségül Amal Alamuddint. A párnak három évvel később ikrei születtek.

George Clooney és Amal ClooneyForrás: AFP/Ian West

Vincent Cassel

Vincent Cassel 14 évig volt a világ egyik legszebb nőjének, Monica Belluccinak a férje. Házasságuk azonban 2013-ban annyira megromlott, hogy elváltak. Ez a színészt nagyon megviselte, de nem sokkal később találkozott Tina Kunakey modellel, aki szinte megfiatalította. Sokan azt hitték, Vincent Cassel csak vigasztalódik a nála 30 évvel fiatalabb nő oldalán, de az idő őket igazolta. 2018-ban összeházasodtak, azóta pedig született egy kislányuk is.

Vincent Cassel és Tina KunakeyForrás: Getty Images/Bertrand Rindoff Petroff

Lapozz, ha kíváncsi vagy még pár romantikus találkozás történetére!