Gyászol Árpa Attila: koronavírusban elveszítette barátját

Fotó: Polyák Attila - Origo -
gyász Árpa Attila koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt egy fiatal,életerős amerikai focis Hajós Péter. Hosszú ideig küzdött a vírussal, míg feladta szervezete a küzdelmet.

A férfi viszonylag jól viselte a betegséget, csupán hőemelkedése volt és kicsit köhögött. Bízott benne, hogy ennyivel át tudja vészelnii, hiszen fiatal és erős volt. Ám november elején olyan fulladásos roham jött rá, hogy azonnal kórházba kellett szállítani.

A családja nagyon megijedt amikor kórházba került,de bíztak benne, hogy felépül. Azonban november 9-én Péter keringése összeomlott, az orvosok sajnos nem tudtak rajta segíteni.

A szörnyű tragédiáról Árpa Attila is megrendülve értesült.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Egy kiváló sportembert veszítettünk el, őszinte részvétemet fejezem ki a családjának. Nagyon fontosnak tartom, hogy a járvány miatt most a védekezésre helyezzük a legfőbb hangsúlyt, ezért szövetségünk vezetősége úgy döntött, hogy felfüggeszti a bajnokságot, sőt, bizonytalan ideig edzések sem lesznek" – mondta Attila a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.