Szabó Ádámnak mindennél többet jelent Curtis barátsága

Szabó Ádám barátok Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évekig Majka volt Curtis elsőszámú lelki társa, támasza, barátja és mondhatni bajtársa is, aki a legnehezebb időszakban is támogatta őt. Mostanában azonban egyre kevesebbet látni őket együtt, ellentétben Szabó Ádámmal, akivel a rapper igazán jóba lett a Sztárban sztár adásai alatt.

A műsor győztese, Szabó Ádám pedig nem csak az első helyezésnek hálás, hanem annak is, hogy közelebb került Curtishez és jobban megismerhette:

„Korábban is ismertük egymást Attival, de a Sztárban Sztár alatt mélyült el a barátságunk. Nagyon összehozott minket ez a műsor és úgy érzem, hogy nem csak az átalakuló show-t nyertem meg, hanem Curtis barátságát is, ami számomra mindennél többet jelent" - kezdte a Borsnak Ádám.

„Ő egy nagyon laza srác, mondhatni már-már szétesik, egy igazi rapper fenegyerek, míg én egy sokkal visszafogott ember vagyok. Ettől függetlenül rengeteg közös témánk van, márcsak azért is, mert én magam is újpest drukker vagyok, de sokat szoktunk beszélgetni a zenélésről, a nőkről és a lelki gondjainkról, mert hogy az utóbbi időben mindkettőnknek bőven kijutott az utóbbiból.

Amikor például nem jött el, nem jelent meg az élő felvételen, akkor is beszéltem vele és jól tudom, hogy milyen komoly lelki vívódásai voltak, vannak, min megy keresztül.

Sajnos vagy nem sajnos ő így dolgozza fel a nehézségeket, bezárkózik, de egy valamiben biztos lehet: rám bármikor, bármiben számíthat" - vallotta be Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.