másnaposság alkohol alkohol lebomlása
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kutatók fejlesztették azt a gépet, ami a természetes módnál háromszor gyorsabban felszámolja a részegség jeleit.

Bár tényleg szuper kis masina, senkit nem ösztönzünk arra, hogy hétköznap is iszogasson, de ha valamiért mégis a hét közepére esne egy buli, nem kell azon aggódni, hogy fogunk másnap dolgozni.

Az érintett embernek egy maszkot felvéve kell gyorsan és nagyokat lélegezniük.

A gép jelenlegi ára jelenleg 20 ezer amerikai dollár, ami nagyjából 7 millió forintnak felel meg -írja a napmintnap.com

Az aktatáska méretű palack és a maszk képezi a berendezést, a logikája pedig arra épül, hogy hiperventillálással arra késztessen minket, hogy a tüdőnk segítségével kilélegezzük az alkoholt. Minél nagyobbakat és minél gyorsabban lélegzünk, annál több alkohol tűnik el. A gépet eredetileg azoknak a pácienseknek fejlesztették, akik a szén-monoxid mérgezés, vagy az altatás után akarnak gyorsabban felépülni.

A különleges, és iszonyú drága berendezést egy tudományos szaklapban mutatták be nemrégiben. A jelenlegi becslések szerint a gép 45 perc alatt megfelezi az alkohol mennyiségét a szervezetben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.