Király Viktor kisfia nem szereti, ha apukája zenél neki

Life TV -
zene baba Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor bevallotta, nem érti miért, de kisfia zokogásban tör ki, ha elkezd neki gitározni vagy zongorázni. Bezzeg ha anyukája énekel kissé hamiskásan, akkor azonnal megnyugszik.

Király Viktor és családja sem viseli könnyen a bezártságot. Az énekes bevallotta, náluk is voltak összezördülések, de kitalálták, hogyan kezeljék ezeket.

„Mint minden kapcsolatban mi is összezördülünk olykor, ráadásul ez a bezártság senkinek sem tesz jót. Éppen ezért igyekszünk megoldást találni arra, hogyan oldjuk a feszültséget. Ilyenkor általában valamelyikünk elmegy sétálni és kiengedi a gőzt.

Nyáron több lehetőségünk volt, akkor kifejezett randiesteket tartottunk. Szerintem fontosabb, hogy figyeljünk a párunkra, és legyen egy olyan este, amikor tényleg randizunk és úgy teszünk, mint régen. Anita ilyenkor még csinosabb, magassarkút húz, és kitalálunk valami programot kizárólag édes kettesben" – árulta el a Borsnak.

Király Viktor kisfia egylőre még nem értékeli apukája zenéjét. Life TV

Viktor kisfia, Kolen már hathónapos, az apuka igyekszik vele megszerettetni a zenét, csakhogy eddig még nem igazán járt sikerrel, sőt!

„Emlékszem, amikor még a pocakban volt, elképzeltem, hogy milyen csillogó szemekkel fog majd nézni rám, ha majd neki énekelek. Na, ez nem így van! Ha zongorázni vagy gitározni kezdek, akkor sírásban tör ki, és csakis az édesanyja hangja nyugtatja meg.

Szóval ha Anita rázendít a kicsit hamiskás hangján, akkor elönti a nyugalom és a boldogság. De nem adom fel, azért bízom benne, hogy egyszer majd eljön az a pillanat, amikor felcsillan a szeme, de egyelőre csakis anya létezik" – vallotta be Viktor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.