Curtis aggódik Majkáért: „Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj"

tv2 -
Majka Curtis koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis félti barátját, Majkát ,aki már több mint egy hete küzd a koronavírussal.

„Nagyon aggódom a barátomért! A mi kapcsolatunk, barátságunk különleges, és Peti nagyon fontos ember az életemben. Ma épp nem beszéltem vele, úgyhogy itt is üzenem neki, hogy: Jobbulást! Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj" – kezdte a Borsnak Curtis, majd hozzátette viccelődve, hogy ő nem igazán fél a vírustól, sérthetetlennek érzi magát.

Évek óta együtt vannak jóban rosszban. tv2

„Én nem aggódom, épp édesanyám mondta nekem az előbb, hogy „Kisfiam, romlott almába nem mászik bele a kukac". Úgyhogy én megnyugodtam" – nevetett a rapper.

Majka állapota viszont sajnálatos módon romlott, így újra kórházba került.

"Vissza kellett jönnöm a kórházba, kicsit elb*sztam a hazajövetelt. A fiam születésnapjára mindenképp haza akartam menni, jobban éreztem magam. Kapott tőlem a gyerek egy ilyen gamer monitort, mert azzal szeret játszani, és ezt fel kellett, hogy vigyem az emeletre, és az első estét otthon velük töltöttem, ez egy kicsit megeröltető volt, amiből az következett, hogy másnapra visszament a lázam. Sajnos a Hajninak másnap kellett jönnie mellkas CT-re, és én addig otthon maradtam a gyerekekkel, de gyakorlatilag

annyira, de annyira le voltam gyengülve, hogy nem bírtam a jobb oldalamról a bal oldalamra megfordulni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.