Fontos személy érkezik Meghanhoz és Harryhez

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
Meghan Markle alapítvány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új taggal bővül Meghan és Harry csapata, az Archewell Foundations nevű alapítványuk hamarosan készen áll az indulásra. Christine Schirmera neves kommunikációs szakember csatlakozik majd hozzájuk, illetve Toya Holness, szóvivő.

Gőzerővel dolgozik Harry és Meghan hercegné az alapítványukon, a Archewell Foundations - amely fiúkról kapta a nevét és karitatív tevékenységekrefog majd összpontosítani - nem sokára készen áll az indulásra.

Harry herceg Meghan Markle hamarosan elindítják alapítványukat. Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

A pár még várja a neves kommunikációs szakértő, Christine Schirmer érkezését, aki a Pinterestnél dolgozott. Ezenkívül csatlakozik még hozzájuk Toya Holness aki a szóvivőjük lesz majd, és azon fog dolgozni, hogy minél pozitívabb legyen Harry és Meghan megítélése – írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.