Otthon festette a haját, katasztrofális lett az eredmény, három napig sírt utána - Fotó

Forrás: Shutterstock -
frizura haj hajfestés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy édesanya úgy döntött, hogy időt és pénzt megspórolva maga festi be otthon a haját. Ezzel nem is lett volna semmi probléma, ha nem vörösből szőkébe szeretett volna átmenni. A végeredmény katasztrofális lett.

Rengeteg hajfestéket lehet kapni a drogériákban, amellyel könnyen elvégezhetjük otthon is a hajfestést. Ám bizonyos esetekben nem érdemes magunknak kísérletezni, például ha drasztikus változtatást szeretnénk, mint a 26 éves Eden Gilliam, aki úgy döntött, hogy vörös tincseiből szőkét varázsol.

A 26 éves nőnek teljesen tönkrement a haja, leégett, és csomókban hullott ki (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Az eredmény horrorfilmbe illő lett, ugyanis teljesen tönkrement a haja, leégett, és csomókban hullott ki, a fejét kopsz foltok csúfították el. A nő három napig sírt utána, annyira megviselte, hogy teljesen elrontotta a haját. Azóta csak parókában és sapkában tud kimenni az utcára - írta a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.