Pataky Attila a koronavírusról: „Ezt nem lehet legyőzni"

Mokka Pataky Attila koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtuk, Pataky Attila is hosszú ideig küzdött a koronavírussal, ám szerencsére felépült. Az Edda frontembere legutóbb a Mokka vendége volt, ahol elmesélte, miképp élte meg a betegeskedést.

Az énekes úgy érzi, neki semmit sem tanított a a vírus, csak egy gonosz dolognak tartja, amelynek nem érti a mechanizmusát.

„Megpróbálok jól lenni. Mindenképp próbálom megtalálni a támaszpontokat: elfogadással létezem, megpróbálok a patakiságomból visszavenni, és nem harcolni a láthatatlan ellen. Furcsa nekem, mikor azt hallom, valaki legyőzte a koronavírust. Ezt nem lehet legyőzni, ez humor. Mit győzöl le, amikor bemész a kórházba, össze vagy szakadva fizikailag, lelkileg, és azt mondod: hozzanak be egy vírust és te majd legyőzöd? Dehogy! Megpróbálsz elfogadással létezni. Megélni és feldolgozni. Ezer hála a teremtő Istennek, hogy itt lehetek" - mondta Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.