„Sosem hittem, hogy ez bekövetkezhet” - Ryan Reynolds az apaságról vallott

lányos apa család Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Reynolds-nak és Blake Lively-nak három csodás kislánya van. A színész bevallotta, ő fiús családból származik, így ez számára teljesen ismeretlen terep volt.

Igazi nagycsaládosok lettek Ryan Reynolds-ék, három gyönyörű kislányuk született, az 5 éves James, a 4 éves Inez és a kis Betty csupán 1 esztendős. A sármos színész az Access-nek bevallotta, nem könnyű az élet ennyi nővel, pláne, hogy ez számára teljesen új.

„Imádok lányos apa lenni, három gyerekem van, sosem gondoltam volna, hogy ez bekövetkezik. Abszolút fiús családból jövök, három bátyám van. Szóval nekem a három lánnyal nem semmi az élet, de minden percét élvezem."

Ryan Reynolds imádja három kislányát. Forrás: AFP/2019 Getty Images/Ilya S. Savenok

Ryan szeretne jelen lenni a gyerekei fontos pillanatainál, így igyekszik a forgatások mellett a lehető legtöbb időt velük tölteni.

„Próbálok jelen lenni, amennyire tudok. Én és a feleségem is forgatunk, sokat utazunk, de próbálunk mindenhova együtt menni. Szerintem ez a legjobb része a dolognak, mert így nem töltünk sok időt külön" – árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.