Dagad a botrány: beleálltak a kommentelők a betegeskedő Majkába

kommentelők Majka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka lassan két hete küzd a koronavírussal és másodszorra került kórházba annyira rosszul lett. Ám a kommentelők között nem csak együttérző sorokat lehet olvasni, sokan egy hatalmas médiahisztinek vélik a rapper betegeskedését.

Sokan úgy vélik, hogy a rapper exkluzív ellátást kap, míg az átlagember sokágyas kórteremben kénytelen kivárni betegsége végét. Majka Youtube vidóeban reagált a rosszindulatú kommentekre:

„Mondhatnám, hogy celebeknek jár ez a szoba, de ez inkább azoknak jár, akit el akarnak dugni más elől. Lehet, hogy zavarnék másokat, lehet, sok ember slattyogna arra, ápolók, nővérek és mindenféle ember meg akarná nézni Majkát covidosan. Előttem egy olyan ember feküdt itt, aki nem celeb, de másféle figyelmet érdemelt. Más szempontból problémás. De eresszétek el ezt, engedd ezt el haver...nem kell fújni a parazsat azzal, hogy ki milyen szobában van, egy egyszerű kórházi szobában vagyok" - mondta, majd beszólt annak is, aki azt állította, hogy csupán pénzért beszél a videóiban:

„Te hülye barom...!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.