Hoppá! Nem fogod elhinni, milyen fotót lájkolt Ferenc pápa az Instagramon - Fotó

erotikus fotó Natalia Garibotto Ferenc pápa lájk Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ferenc pápa 2016-ban döntött úgy, hogy ő is használója lesz az egyik legnagyobb közösségi oldalnak, az Instagramnak. A pápa a posztolás mellett előszeretettel osztja a lájkokat is, a legutóbbi ilyen az egész világott ledöbentette. 

Ferenc pápa az elődeihez képest sokkal nyitottabb szemlélettel vezeti a katolikus egyházat, ami miatt sokakban kelt alkalomadtán felháborodást. Amellett, hogy lágyított a hagyományokon és modernizálta az egyházat, az Instagram oldalának is aktív használója, ahol olykor egészen meghökkentő fotókat lájkol.

Legutóbb Ferenc pápa Natalia Garibotto egyik erotikus fotóját kedvelte, amelyen a szexi modell egy pornós diáklánynak öltözve mutogatja formás popsiját a kamerának

- írja ladbible.com.

Natalia mikor meglátta, hogy kinek a figyelmét hívta fel az egyik képével, alig akart hinni a szemének. Bár a lájkolást azóta visszavonták, többen is készítettek róla képernyőfotót.

Azt nem tudni, hogy valóban Ferenc pápa nyomott egy lájkot a szexi fotóra vagy az oldal kezelőjének csúszott félre az ujja, egyelőre a Vatikán nem kommentálta az esetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.