Tragédia! Alig 4 hónapon belül árva lett egy négyéves kisfiú

gyász árva koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az árván maradt kisfiú mindössze 100napon belül vesztette el édesapját és édesanyját, akik a koronavírus következtében hunytak el. 

A gyereket nagymamája vette magához, aki leginkább unokájára koncentrál ezzel is enyhítve mérhetetlen fájdalmát, amit lánya elvesztése okozott neki. A kisfiú 33 éves édesapja június 26-án halt meg, pár héttel azután, hogy az egyik munkatársának pozitív lett a koronavírustesztje. Anyukája, a 29 éves Mariah pedig még fel sem ocsúdott férje halálából, amikor megfertőződött, és október 5-én ő is elhunyt - írja a DailyStar.

Alig 4 hónapon belül árva lett egy négyéves kisfiú (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A kisfiú mamája most azon lesz, hogy egy igazán emlékezetes születésnapi bulival enyhítse unokája bánatát. A november 28-i eseményre már több kamionos és autós klub felajánlotta a segítségét, emellett pedig a tűzoltóság is kivonul, hogy egy igazán felejthetetlen ünnepet okozzanak az árván maradt gyereknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.