Váratlan információ látott napvilágot Diana hercegnő és Károly herceg kapcsolatáról

Forrás: AFP/Files -
házasság Károly herceg titok Diana hercegnő kibékülés kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre nagyobb a botrány a 25 évvel ezelőtt készült Panorama interjú körül, amelyben Diana hercegnő őszintén nyilatkozott a házasságáról és férje, Károly herceg hűtlenségéről. Egyre többen szólalnak fel az üggyel kapcsolatban. Most a hercegnő egyik barátnője rántotta le a leplet Diana és Károly kapcsolatáról. 

A Vanity Fair korábbi szerkesztője, Tina Brown Diana egyik barátnője tálalt ki a hercegnő és Károly kapcsolatáról. Brown elmondása szerint, Diana nem sokkal a halála előtt kibékült a volt férjével.

A halála előtt Diana vissza akart menni Károlyhoz Forrás: AFP/Files

Állítólag sűrűn összefutottak, együtt teáztak és kellemesebben elcsevegtek egymással, mint addig valaha - írja a Mirror.

Diana akkoriban azt mondta a barátnőjének, hogy bármikor visszamenne exférjéhez, ha Károly is szeretné, bár tisztában volt vele, hogy fiai apja fülig szerelmes volt Camillába, így legbelül nem igazán reménykedett a békülésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.