Szabó Ádám Zeneakadémia kirúgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt tudjuk, Szabó Ádám a Zeneakadémia tanulója volt, sajnos azonban kirúgták. Most az is kiderült, hogy miért. 

A 2011-es Csillag Születik jelentette az ugródeszkát Szabó Ádám számára, aki tehetséges harmonikásként vált híressé a köztudatban. Ezt követően a 2014-es X-Faktor is szerencsét hozott Ádámnak, hiszen megmutathatta énekesi tudását is, 2017-ben pedig A Dalban is eljutott a második helyezésig. Sőt, az idei év is hozzájárult a 28 éves zenész karrierjének épüléséhez, hiszen ő nyerte el a legsokoldalúbb előadó díját is a Sztárban sztár című TV2-es zenei vetélkedőben.

Forrás: Szabó Ádám/Instagram

Persze azonban mindez sok lemondással járt Ádám számára, például, mint kiderült, a Zeneakadémiáról is emiatt rúgták ki. Akkoriban pont A Dal című műsor töltötte ki Ádám minden idejét, ezért nem tudott megjelenni az órákon, emiatt pedig távoznia kellett. Ám, mint kiderült, idén újra felvételizett, és újból felvették - mesélte Osváth Zsoltnak egy talkshowban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.