Nagy Zsolt színész őszintén mesélt alkoholizmusáról

Forrás: instagram.com/t.nagyzsolt -
Nagy Zsolt alkoholizmus függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Elviszlek magammal történetének egyik legfelkavaróbb beszélgetésében Nagy Zsolt színész mesél függőségéről. Arról, hogyan váltak alkoholproblémái szinte észrevétlenül egyre súlyosabbá, és mit okozott ez a kapcsolataiban.

Az Örkény István Színház művésze a forgatás során már egy hónapja tiszta volt, a történetével pedig szeretné felhívni a figyelmet a segítségkérés fontosságára, és reményt adni azoknak, akik hasonló nehézséggel küszködnek.

Nagy Zsolt színész Forrás: instagram.com/t.nagyzsolt

„Mindig visszaestem, nem volt elég erőm, de most minden összesűrűsödött és válaszút elé kerültem"
(...) „Aztán, amikor elkezdtem színházzal foglalkozni, már minden este ment az okosodás, a fejtágítás, az őrület, a saját sebeink feltépkedése, ami nem volt jó, és mindig kellett valami tompító" – tette hozzá a színész, aki szerint észre sem veszi az ember, hogy hozzászokott ezekhez a tompítókhoz, azt érzi
csupán, hogy már csak a másnapokban létezik: vékony idegrendszerrel, iszonyatos sérülékenységgel, rengeteg fájdalmat okozva másoknak. „Egyre nagyobb a bűntudat, és egyre több a hazugság."

Nagy Zsoltnak felesége jelenti a legnagyobb segítséget és támaszt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.