Fájdalmas döntés: lefújta az esküvőjét Dobó Ági

Forrás: Instagram/doboagi -
esküvő koronavírus Dobó Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta várta Dobó Ági, hogy megkérje a kezét a párja, és minden vágya egy karácsonyi esküvő volt. Ezt idén meg is valósulhatott volna, ha nem szól közbe a koronavírus...

Dobó Ági és párja tíz év és két gyerek után döntött úgy, hogy összeházasodnak, Kiss Csaba a születésnapján kérte meg párja kezét, aki végtelenül boldog volt, hiszen már nagyon vágyott az esküvőre.

Minden álma egy karácsonyi menyegző volt, ezért ki is tűzték idén december 20-ára a nagy napot. Ám sajnos fájdalmas döntést kellett hozniuk, a koronavírus járvány miatt lefújták.

Dobó Ágiék elhalasztották a karácsonyi esküvőt. Forrás: Instagram/doboagi

„Úgy vágtunk bele a szervezésbe, hogy tudtuk, a koronavírus-járvány miatt elképzelhető, hogy kevesebb vendég lesz, vagy el kell halasztani. Mégis nehéz volt két hete meghozni a döntést, megviselt, pedig tudjuk, így helye, így felelősségteljes" - árulta el Ági a Story Magazinnak.
A pár azonban bízik benne, hogy jövő karácsonykor már egybekelhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.