Koronavírusos esküvő: a násznép fele megfertőződött a bulin

esküvő koronavírus gócpont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az október 31-én tartott esküvő után a meghívottak fele, beleértve a menyasszony és a vőlegény is elkapta a koronavírust.

A Cinicinnati-ben tartott lagzira összesen 85 embert hívott meg Mikayla és Anthony Bishop, akik a szabályoknak eleget téve kellő távolságban helyezték el az asztalokat egymástól, emellett kézfertőtlenítőkről és maszkokról is gondoskodtak, azt remélve, hogy megússzák a fertőzést. Ám hiába minden intézkedés, két héttel később a résztvevők közül összesen 32-en pozitívak lettek– számolt be róla a People magazin.

„Az ajtók kinyíltak, és a szüleim odakísértek az oltárhoz. Az első, amit megláttam, az arcok. Akkor fogtam fel, hogy senkin sem volt maszk. Már az oltár felé tartottam. Már nem tehettünk semmit" - nyilatkozta az újdonsült feleség, majd hozzátette, hogy amikor a bulizni kezdett a násznép rájött, hogy egy igazi gócpont alakult ki a tánctérből.

„Azt mondanám, a fordulópont a vacsora és a torta volt. A szuperterjesztő alighanem a tánctér. Mindenki a másik arcában, maszkok nélkül"

Ám nem ez az első eset, amikor egy felelőtlenül megtartott esküvő komoly problémákat okozott. A legsúlyosabb lagzi alighanem egy augusztusi, Maine államban tartott összejövetel volt, ahol közel 200 fertőzöttet regisztráltak, melyből heten elhunytak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.