Kiderült, minek köszönhető Emilio látványos fogyása

fogyás énekes Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilio őszintén mesélt fogyása okáról, mostmár mindenki tudja, hogyan hozta magát ilyen jó formába. 

Ahogy arról már korábban is írtunk, Emilio elképesztően lefogyot az utóbbi időben, szinte rá sem lehet ismerni. A híres zenész kilóinak olvadása felkeltette a rajongók figyelmét: mindenki tudni szeretné, hogy csinálja.

Emilio azt mondja, már többször is mesélt erről, de vannak olyan követők, akik pontos részleteket szeretnének hallani, hogy követni tudják a sztár példáját. Nekik most részletesen beszámolt az új életmódjáról.

Forrás: TV2

"Elkezdtem az edzést és nagyon odafigyelek a kajára. Könnyű, nem túl zsíros ételeket eszem, sült húst, zöldségpüréket, a köreteket elhagytam. Nagyon fontos, hogy rengeteg vizet iszom. (...) Nagyon fontos, hogy hogy ez nem önsanyargató diéta, hanem tényleges életmódváltás. Épp ezért fér bele az, hogy néha, egyszer-egyszer megkóstoljak olyan ételt is, ami nem a legdiétásabb. Egy fél szelet kenyér vagy egy kanál hagymás tört krumpli, ennyi bűnözés bele kell, hogy férjen nagy ritkán" - írta meg a Sláger TV Drága családom című műsora nyomán a Metropol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.