Curtis új szerelme, Barnai Judit súlyos autóbalesetet szenvedett

Forrás: Instagram -
szerelem Barnai Judit Curtis autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég tette hivatalossá kapcsolatát Curtis Barnai Judit kosárlabdázóval, méghozzá egy közös képpel. A sportolónő, aki október 21-én ünnepelte második születésnapját egy súlyos autóbaleset miatt, így még nagyobb reflektorfénybe került. 

Curtis úgy fogalmazott, hogy Judit mellett - akit a zenész néhány rajongója máris kikezdett a közösségi oldalán - rátalált a békére, kapcsolatuk tehát nem egy futó kaland, hanem egy csodás szerelem. A sportolónő pedig eégszen biztosan komolyan értékeli ezt a fajta leleki kapcsolódást, hiszen 2005-ben, szembe kellett néznie azzal, hogy az élet véges.

Barnai Judit Forrás: Instagram

Barnai Judit 15 éve szenvedett egy nagyon komoly autóbalesetet. A kosárlabdázó 11 évesen egy busz mögül lépett ki egy autó elé, ami elgázolta. A válla, a csípője, a térde és a gerince is súlyosan megsérült. Két éves rehabilitációt követően azonban a sportoló visszatért a pályára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.