Nemrég tette hivatalossá kapcsolatát Curtis Barnai Judit kosárlabdázóval, méghozzá egy közös képpel. A sportolónő, aki október 21-én ünnepelte második születésnapját egy súlyos autóbaleset miatt, így még nagyobb reflektorfénybe került. 

Curtis úgy fogalmazott, hogy Judit mellett - akit a zenész néhány rajongója máris kikezdett a közösségi oldalán - rátalált a békére, kapcsolatuk tehát nem egy futó kaland, hanem egy csodás szerelem. A sportolónő pedig eégszen biztosan komolyan értékeli ezt a fajta leleki kapcsolódást, hiszen 2005-ben, szembe kellett néznie azzal, hogy az élet véges.

Barnai JuditForrás: Instagram

Barnai Judit 15 éve szenvedett egy nagyon komoly autóbalesetet. A kosárlabdázó 11 évesen egy busz mögül lépett ki egy autó elé, ami elgázolta. A válla, a csípője, a térde és a gerince is súlyosan megsérült. Két éves rehabilitációt követően azonban a sportoló visszatért a pályára. 

2005.10.21. Napra pontosan 15 éve, hogy van második szülinapom. Hálás vagyok, szavakkal leírhatatlan - írta a róla szóló egykori cikkhez Barnai Judit. A teljes posztot IDE kattintva tudod megnézni.