A sármos színész, Ben Affleck teljesen kivirult, mióta a gyönyörű színésznő, Ana de Armas az útjába került. A szerelmesek egy éve alkotnak egy párt és csak úgy sugárzik róluk a boldogság. A napokban új, közös filmjük forgatásán készült fotók alapján úgy tűnik, komolyan terveznek egymással. 

A színész, Ben Affleck életébe egy örömteli színfolt a szépséges színésznő, Ana de Armas, aki nagyon jó hatással van a nála 16 évvel idősebb férfira. Affleckről korábban leginkább magánéleti válságáról és alkoholizmusáról cikkeztek a lapok, most azonban nagyon úgy tűnik, hogy sínre került és végre boldog fiatal szerelme oldalán. 

Boldogságukat mi sem bizonyítja jobban, mint az a hatalmas eljegyzési gyűrű, ami Ana ujján tündökölt azokon a fotókon, amelyek legújabb, közös filmjük forgatási szüneteiben készült - írja a The Sun

Máris eljegyezte szerelmét Ben Affleck?Forrás: Instagram/ana_d_armas

Azt egyelőre nem tudni, hogy a gyönyörű gyémánt gyűrű forgatási kellék csupán vagy valóban eljegyezte kedvesét a sármos színész, az viszont biztos, elnézve a fotókat, hogy egy év után is rajongásig szeretik egymást Armasszal.

A sejtelmes fotók megtekintéséhez kattints ide.