19 éves birkózó fiú halt bele a koronavírusba

Forrás: Shutterstock -
halál Anglia sportoló 19 éves koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halála előtt pár órával még teljesen jól érezte magát az a 19 éves sportoló, aki később belehalt a koronavírus-fertőzésbe.

A 19 éves fiú, Cameron Wellington egy roppant tehetséges angol birkózó volt. Amikor kiderült, hohy elkapta a koronavírust, eleinte nem produkált tüneteket, majd néhány órával később rövid időn belül nagyon sokat romlott az állapota, kómába esett az intenzív osztályon, majd elhunyt - írja a Daily Star.

"Először a férjem fertőzödött meg, majd Cameron és én tüneteket produkáltunk, másnap pedig nekünk is pozitív lett a tesztünk. Cameron azt mondta, hogy jól van, de én láttam rajta, hogy nem. Felhívtam az orvosát, aki azt mondta, vigyem be a kórházba"

- mondta a fiú édesanyja.

A fiú kórházba érve légszomjjal küzdött, lélegezetőgépre tették és kómába esett.

"Arra kértek minket, hogy menjünk vissza a kórházba. Védőfelszerelésben, maszkban és kesztyűben még ott tudtunk mellette lenni pár órát, mielőtt végleg elment"- nyilatkozta megtörten az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.