Tovább folytatódik VV Fanni meggyilkolása miatt indított büntetőper, a legutóbbi tárgyaláson  az elhunyt fiatal lány családjának ügyvédje, Dr. Lichy József szerint a holttest eltüntetésében a vádlott édesapja volt B. László segítségére.

Ahogyan korábban már beszámoltunk róla, hétfőn reggel a Fővárosi Törvényszéken folytatódott Novozánszki Fanni gyilkossági ügye. A tárgyaláson a vádlott, B. László szülei tanúként jelentek meg, de egyikőjük sem tett vallomást.

Hajós édesapja segíthette VV Fanni elrablójátFotó: Polyák Attila - Origo

A férfi édesapjával, id. B. Lászlóval kapcsolatban meglepő kijelentést tett Fanni családjának ügyvédje, Dr. Lichy József.

"A szülők élhetnek a mentességi jogukkal, s éltek is, nem meglepő. De azt gondolom, semmi sem véletlen. A vádlott a poligráfos vizsgálaton a „Vízbe dobta-e?" és a „Dunába dobta-e?" kérdéseknél bukott el tagadással, az édesapja pedig évtizedek óta hajózik, s mint a tenyerét, úgy ismeri a Dunát" - nyilatkozta a Borsnak az ügyvéd.

Dr. Lichy szerint az édesapa sok éves tapasztalatának köszönhetően nagyon jól ismeri a Dunát, pontosan tudhatja, hol kell bedobni egy holttestet, hogy az soha többet ne kerüljön elő.