Hajós édesapja segíthette a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót

Fotó: Polyák Attila - Origo -
gyilkosság B. László büntetőper szülők bíróság VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább folytatódik VV Fanni meggyilkolása miatt indított büntetőper, a legutóbbi tárgyaláson  az elhunyt fiatal lány családjának ügyvédje, Dr. Lichy József szerint a holttest eltüntetésében a vádlott édesapja volt B. László segítségére.

Ahogyan korábban már beszámoltunk róla, hétfőn reggel a Fővárosi Törvényszéken folytatódott Novozánszki Fanni gyilkossági ügye. A tárgyaláson a vádlott, B. László szülei tanúként jelentek meg, de egyikőjük sem tett vallomást.

Hajós édesapja segíthette VV Fanni elrablóját Fotó: Polyák Attila - Origo

A férfi édesapjával, id. B. Lászlóval kapcsolatban meglepő kijelentést tett Fanni családjának ügyvédje, Dr. Lichy József.

"A szülők élhetnek a mentességi jogukkal, s éltek is, nem meglepő. De azt gondolom, semmi sem véletlen. A vádlott a poligráfos vizsgálaton a „Vízbe dobta-e?" és a „Dunába dobta-e?" kérdéseknél bukott el tagadással, az édesapja pedig évtizedek óta hajózik, s mint a tenyerét, úgy ismeri a Dunát"

- nyilatkozta a Borsnak az ügyvéd.

Dr. Lichy szerint az édesapa sok éves tapasztalatának köszönhetően nagyon jól ismeri a Dunát, pontosan tudhatja, hol kell bedobni egy holttestet, hogy az soha többet ne kerüljön elő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.