Hoppá! Így reagált Kriszti, Curtis új kapcsolatára

Forrás: Széki Kriszti/Instagram -
vélemény Széki Kriszti Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis és felesége már jó pár hónapja nem alkotnak egy párt, azóta pedig számtalan pletyka és hír jelent meg azzal kapcsolatban, hogy a rapper újra szerelmes. A sztár már közös fotót is posztolt új barátnőjével, Kriszti pedig egy mondattal reagált erre.

Amikor kiderült, hogy Curtis ismét randizgat, a fiatal anyuka elmondta, hogy ő erről semmit nem tudott, hiszen amikor rákérdezett a rappernél, ő letagadta, hogy lenne valakije. Azóta viszont már sok minden változott, sőt közös kép is felkerült a rapper közösségi oldalára, amelyből kiderült újdonsült barátnője hozta el neki a békét. Ám ezt Kriszti sem hagyta szó nélkül és egy igazán cinikus mondattal reagált a posztra: „Nekem ő a békém" – mondta Instagram sztorijában, majd egy hatalmas puszit nyomott közös kisfiúk, Doncsi fejére.

Széki Kriszti Forrás: Széki Kriszti/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.