Így érzi magát 6 héttel a szülés után Radics Gigi - Fotó

anyaság fotó terhesség szülés plusz kilók Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő, Radics Gigi 6 héttel ezelőtt adott életet kislányának, Bellának. Szülés utáni testéről mesélt a közösségi oldalán az újdonsült anyuka. 

Radics Gigi kislánya, Bella már 6 hetes. A szépséges anyuka a terhesség alatt felszaladt kilókról és a szülés utáni testéről őszintén mesélt az Instagram oldalán.

"Kedves anyukák! Tudom, hogy nagyon sok kismama aggódik azon vajon, hogyan változtatja meg a szülés a testünket? Természetesen bennem is felmerült a kérdés korábban, aki azt mondja ő nem gondolt erre az szerintem füllent. Olyan változásokon megy keresztül egy női test ilyenkor,hogy az valami elképesztő, hiszen mégiscsak bennünk fejlődik az a kis élet. Én őszintén szólva nem figyeltem a terhességem alatt, hogy csakis "jó" dolgokat egyek bevallom nem is tudtam kontrollálni magam mert túlságosan kívánós voltam, plusz előtte egy évig kőkemény diétát tartottam és sajnos azokat az ételeket kívántam,amiket a diétám alatt nem ehettem meg. Sebaj!

Most itt vagyok 6 héttel Bella születése után és igen maradt rajtam jó pár fölösleges kiló, de ezek a legszebb plusz kilók, hiszen a kislányom miatt vannak rajtam. Hölgyeim csak azt szeretném mondani,hogy ne aggódjatok, ne árnyékoljátok be a terhességetek mindennapjait, azzal, hogy féltek a plusz kilóktól az majd úgyis lemegy ha azt szeretnétek, hogy lemenjen"

- olvasható Gigi bejegyzése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.