Elképesztő ciki dolgot tett John Travolta: a Ponyvaregény után ezt nem vártuk volna - Videó

karácsony John Travolta Ponyvaregény Pulp Fiction reklám Samuel L. Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikában hagyomány, hogy a nagyobb cégek karácsonyi reklámkapmányaikhoz híres embereket kérnek fel szereplőként. John Travolta is elvállalt egy ilyen felkérést idén, de talán jobb lett volna, ha nem teszi. 

A Capital Bank megrendelésére készült reklámban a Ponyvergény kultikus párosa, John Travolta és Samuel L. Jackson szerepel. Ez eddig remekül hangzik, hiszen a két színészt a film elkészülte, azaz 1994 óta nem láthattuk egyszerre a filmvásznon.

A karácsonyi reklámban John Travolta a Mikulás bőrébe bújik, akit Samuel L. Jackson arra próbál rávenni, hogy levegye őt a "rosszak" listájáról.

A reklámban több utalást is találunk a már említett Ponyvarégényre - ott az 5 dolláros turmix, a táncdíj -, de azt nem értjük, miért kellett a videó végén a kissé pocakos, Télapónak öltöztetett John Travoltát arra kérni, hogy táncolja el Télanyóval azt, amit a Pulp Fiction-ben Uma Thurmannel.

Rettentően kínos nézni:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.