Harry és Meghan ezzel nagyon magukra haragították Erzsébetet

Forrás: AFP/Simon Dawson -
Erzsébet királynő királyi család Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csillapodnak a kedélyek a királyi családban, Harryék kiválása óta nagy a feszültség, és a pár valamivel mindig rá tud tenni még egy lapáttal.

Nem éppen békés a hangulat a királyi családban amióta Harry és Meghan úgy döntöttek, lemondanak rangjukról, és Amerikába költöznek. Azóta is számos döntésükkel bosszantották fel Erzsébet királynét. Most amiatt alakult ki feszültség, hogy Harry úgy döntött, Eugénia hercegnőnek és férjének, Jack Broosbanknek adja windsori rezidenciáját. Erről azonban a királynőt elfelejtette értesíteni.

Az udvar alkalmazottaival összecsomagoltatták a házban hagyott holmijaikat, és elküldették velük magukhoz Amerikába. Ám mindez Erzsébet háta mögött történt.

Erzsébet ismét megharagudott Harryékre. Forrás: AFP/Simon Dawson

A The Sunnak egy informátor azt nyilatkozta, ez nagyon rosszul esett a királynőnek, és egyben felháborított, hogy tudta nélkül adták át a rezidenciát. Csak akkor értesítették, amikor már megtörtént a kulcs átadása.

„Egy éjszaka alatt teljesen kipakolták a rezidenciát. A költöztetők éjszaka érkeztek, hogy összepakolják a még ott lévő holmikat, amelyeket aztán Kaliforniába küldtek. Az, hogy a házat odaadták Eugéniáéknak, arra utal, hogy a hercegi pár egyáltalán nem akar visszatérni Windsorba" - mondta a forrás.

A több mint 900 millió forintnak megfelelő összegért felújított házba – amit a brit adózók fizettek - természetesen szíves örömest költözött be a pár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.