Megváltoztatta a külsejét: furcsa módon búcsúzott Channing Tatum - Fotó

kutya film mozi Channing Tatum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész élete legnehezebb szerepétől búcsúzott, Channing Tatum úgy próbálja elengedni a karaktert, hogy kopaszra borotválta a fejét.

Befejezte a Dog című film forgatását Channing Tatum, aki egy katonatisztet játszik a moziban, aki egy kutya társaságában igyekszik eljutni a barátja temetésére. A színész szerint élete legnehezebb szerepe volt ez, így különös módját választotta annak, hogy elengedje: leborotválta a haját.

„Semmi komolyról nincs szó, csupán arról, hogy nincs jobb érzés elengedni életem legnehezebb karakterét, és leborotválni a fejem. Ez igazán felszabadító, és szabadnak lenni mindig is a legfőbb célom volt, és hamarosan az leszek! Mindenkit szeretek, aki velem tartott ezen az úton, és sok szeretet küldök azoknak is, akiknek szüksége van rá" – írta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.