Meghan Markle elvesztette második babáját: őszintén beszélt a vetéléséről

Forrás: Getty Images/2018 Jeff Spicer/BFC/Jeff Spicer/Bfc -
terhesség Harry Meghan Markle vetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry a brit királyi családdal való "szakításuk" óta, kevesebbet kerülnek az újságok címoldalára, magánéletükről pedig még annyi részlet sem kerül napvilágra, mint korábban. Épp ezért meglepő, hogy az egykori hercegné egy igen nyílt interjút adott nemrég.

Meghan Markle a New York Times-nak mesélte el, miként élte meg, amikor nyáron elvesztette második babáját.

The Fashion Awards 2018 Meghan Markle Forrás: Getty Images/2018 Jeff Spicer/BFC/Jeff Spicer/Bfc

"Egy júliusi reggelen történt, minden úgy kezdődött, ahogy bármelyik másik nap: reggeli, kutyák etetése, vitaminok beszedése, egy fél pár zokni előkerülése, az asztal alá gurult piros zsírkréta megtalálása, a hajam összefogása, és a fiam ébresztése. Miután kicseréltem a pelenkáját, erősen görcsölni kezdtem. Kezemben a fiammal, a földre rogytam, majd altatódalt kezdtem dúdolni, hogy megnyugtassam magunkat. A kedves, vidám dallam éles ellentétben volt azzal, amit éreztem, hogy valami nincs rendben.

Tudtam, miközben az elsőszülött gyermekemet szorítottam magamhoz, éppen most veszítem el a másodikat.

Órákkal később a kórházi ágyon feküdtem, a férjem fogta a kezemet. Éreztem a belőle áradó nyugalmat, és megpusziltam a kézfejét, ami nedves volt a könnyeinktől. A hideg, fehér falakra meredtem, és megpróbáltam elképzelni, miként fogunk talpra álli."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.