Megható amit édesapjáról mondott Mick Schumacher a versenye előtt

autóverseny Michael Schumacher Mick Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher 21 éves fia hamarosan a Forma-2-ben bizonyíthat, a világbajnoki címre hajt, hogy édesapja nyomdokaiba léphessen majd egyszer.

Jó úton halad Mick Schumacher, hogy egyszer majd legendás édesapja nyomdokaiba lépjen. A hétvégén megrendezésre kerülő bahreini versenyen Forma-2-es világbajnok lehet.

„Amit ő elért, az rendkívüli volt. Ezt napról napra egyre inkább felismerem. A születésem után nyerte az első vb-címét, ami a mai napig hihetetlennek tűnik. Viszont én nem a világ legnagyobb autóversenyzőjét láttam benne, nekem ő egyszerűen az apám" – mondta Mick Schumacher.

Mick Schumacher sokat tanul édesapjától. Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Mark Thompson

A pilóta sokszor visszanézi édesapja versenyeit, és igyekszik tanulni azokból. Sokáig édesanyja leánykori nevét viselte, mert úgy érezte, a Schumacher név nagy terhet tenne rá, de ma már nem így gondolja. Azt mondja, nem érez nyomást a családneve miatt, az inkább saját magából ered – írta a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.