Megszólalt a koronavírusos magyar színésznő: A legutáltabb ellenségeimnek sem kívánom

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Papadimitriu Athina koronavírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus nem kíméli a hazai sztárokat sem, sajnos Papadimitriu Athinát is legyűrte a betegség, most beszélt először az állapotáról.

A színésznő nagyon rossz állapotba került, ezt az érzést még az ellenségeinek sem kívánja:

„Úgy kezdődött, hogy az első öt napon harminckilenc fokos lázzal feküdtem, gyakorlatilag az ájulás határán. Sem enni, sem inni nem tudtam, a mosdóba kúszva mentem ki. A láz után maradt a végtagfájdalom és a végtelen levertség, erőtlenség. Tizenkét napon át voltam ebben az állapotban, sokszor azt sem tudtam, nappal van, vagy éjszaka. A legutáltabb ellenségeimnek sem kívánom azt az érzést, amit megéltem. A legszörnyűbb az volt, hogy úgy éreztem, nincs testem. Volt talpam, bokám és egy agyam, amivel azon gondolkodtam: hova tűnt a testem? Vajon túlélem ezt az egészet? Rettenetes volt! Kimerítő, elkeserítő, félelmetes, borzasztó. Fetrengtem a fájdalomtól" - nyilatkozta a Borsnak a színésznő.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.