Nem fogod elhinni, milyen lényt kergetett a házban ez a macska - Videó

patkány rágcsáló macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A macskák, bár cuki háziállatokként tekintünk rájuk, mégis vérbeli ragadozók. Sokszor láttunk már a házba betévedő egereket hajkurászú cicákat, de ezen a felvételen valami egészen mást kerget a cirmos.

Valentinának lánya szólt, hogy macskájuk egy nyuszit kerget a lakásban. A nő először azt gondolta, milyen aranyos lesz, ha felveszi a telefonjával, ám amikor meglátta, mi után futkos a cicájuk, teljesen ledöbbent - írja a Daily Star.

Az állat ugyanis nem egy cuki nyuszi volt, hanem valami furcsa lény. Valentina először megrémült, azt hitte egy hatalmas patkány, de később ráeszmélt, hogy egy nagy rágcsáló szökött be hozzájuk.

A nő felelősségteljesen nem engedte, hogy macskája elkapja, és ő sem bántotta, helyette rádobott egy törülközőt és "kiteséskelte" otthonukból az állatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.