Szülés után: Radics Gigit egyáltalán nem zavarják a pluszkilók

szülés pluszkiló Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi októberben adott életet első gyermekének, Bellának. Most szülés utáni testéről mesélt Instagram oldalán a sztármami.

„Tudom, hogy sok kismama aggódik azon, vajon hogyan változtatja meg a szülés a testünket? Természetesen bennem is felmerült a kérdés korábban, aki azt mondja, ő nem gondolt erre, szerintem füllent" - írta közösségi oldalán, valamint arra bíztatta rajongóit, hogy ne essenek kétségbe a pluszkilók miatt.

„Most itt vagyok hat héttel Bella születése után, és igen, maradt rajtam jó pár fölösleges kiló, de ezek a legszebb pluszkilók, hiszen a kislányom miatt vannak rajtam. Majd lemennek"

Gigi pedig eddig azért sem mozoghatott, hiszen császárral szült, ezért a sport eddig tiltott volt számára. Ám lassan már tornázhat otthon, ügyelve arra, hogy ne erőltesse meg a hasizmait.

Ám nem mindenki fogadja el magát könnyen, a szülés után rengeteg nő lesz depressziós, mivel nem fogadják el újdonsült formájukat:

"Ez okozhat problémát a kismamának. Akinek az önértékelése rendben van, egyből neki tud állni, hogy helyrehozza a helyzetet, hiszen ezen lehet változtatni. Akinek viszont kevésbé van rendben, ott a testképzavar is nagyobb méreteket ölthet, hiszen aki nem szereti magát, az nem fogadja el az új helyzetet" – nyilatkozta a Blikknek dr. Baksa Balázs life coach.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.