Fia tragikus halálról nyilatkozott Flipper Öcsi édesanyja

Forrás: Origo -
halál Jeszenszky Béla Flipper Öcsi évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungária, a Dolly Roll és a Step rock and roll legendájának édesanyjának, Katalinnak hosszú évekbe telt, hogy megbékéljen fia halálával. Flipper Öcsi 12 évvel ezelőtt hunyt el.

"Öcsike csak fizikailag nincs itt. Amikor meghalt, sokáig nem tudtam elfogadni. Hosszú évekig a sírjánál veszekedtem vele: miért hagytál itt? Most jobb neked, hogy ott vagy?!

Ma már megbékéltem a sorssal, mert tudom, hogy az én mindig vidám, tehetséges fiam túl jó volt erre a világra"

– mesélte a Blikknek Katalin.

Flipper Öcsiről tavaly derült ki, hogy 26 évvel ezelőtt teherbe ejtette az egyik rajongóját. Katalin a DNS-vizsgálatnak köszönhetően kapott egy unokát, azt viszont nagyon sajnálja, hogy nem tudtak igazán közel kerülni egymáshoz Tamással.

"Tamás jó gyerek, de azt a lelki sebet, hogy felnőttkorában tudta meg, ki is a vérszerinti apja, akit nem ismerhetett életében, képtelen feldolgozni. Nagymamájának tekint és igyekeztük bepótolni a kiesett évtizedeket, ám nem nagyon sikerül. Mintha a sors és Öcsikém se akarná, hogy közel kerüljünk egymáshoz. Amikor találkozni akarunk, mindig közbejön valami Tomikának. Nem könnyű neki se, örökölte Öcsike érzékenységét"

-mondta a zenész édesanyja, aki sajnálja, hogy ilyen korán véget ért fia élete.

Forrás: Origo

"Különleges kapcsolat volt közöttünk, éjszakákat beszélgettünk át, de semmit nem tudtam tenni a fiamért, amikor boldogtalannak érezte magát és önpusztításba kezdett.

Én mindig két lábbal állok a földön, Öcsike viszont álomvilágban élt. Talán, ha még életében tudott volna a fiáról, akkor minden másképp alakul"

-zárta Katalin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.