Kiderült, miért áll egész évben a karácsonyfa Zalatnay Saroltánál - Videó

Forrás: Fem3 -
karácsony Zalatnay Sarolta videó Vacsorakirály (műsor) Life TV karácsonyfa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta a Life TV-n futó Vacsorakirály című műsorban fogadta vendégül a sztárokat otthonában, ahol többek között azt is elárulta, hogy nála  miért áll egész évben a karácsonyfa.

A Life TV-n futó Vacsorakirály című műsorban ezen a héten Cooky, Galambos Lajcsi, Horváth Gréta, L.L. Junior és Zalatnay Sarolta főznek. Legutóbb az énekesnő látta vendégül a többieket meghitt otthonában, ahol arra is fény derült, hogy miért áll egész évben a karácsaonyfa.

"Én nem vagyok egy ilyen, nemhogy elit, hanem inkább mindenben az érzelmesebb meg az egyszerűbb, ezért van karácsonyfánk. ami évente négyszer van átkeresztelve. Ez most éppen ilyen szív és nyuszi és minden, ami rajta maradt, mert kevés volt a dísz, de karácsony után Valentin-nap, nyáron mindenféle virágok, ősszel jön a Halloween, akkor pókok meg csontvázak vannak rajta" - mesélte a műsorban az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.